Weboldal készítés - a kezdetek...

uj-weboldal-keszites
- Weboldalt szeretnék! Mennyibe kerül a weboldal készítés? – tették fel már sokan nekem ezt a kérdést.

- A higgadt válaszom a következő: nagyon sokba! – és már várom is a sztenderd kiakadást

- De hát miért??? Még azt sem tudod, milyen weboldalt szeretnék! – és akkor a forgatókönyv szerinti válaszom:

Bővebben

Egyedi weboldal készítés

egyedi-weboldal-keszitesNéha szükség van olyan weboldal képszítésére, amit nem lehet úgynevezett CMS rendszerekkel létrehozni, és üzemeltetni (CMS = Content Management System, magyarul Tartalom Kezelő Rendszer).

A CMS rendszerek fontos funkciói már ki vannak fejlesztve ezért ezekhez külön programozás, vagy fejlesztői tudás nem szükséges, így tud a weboldal készítés ilyen olcsó lenni. Azonban ha speciális funkciókat ellátó weboldal szükséges Önnek, akkor a legjobb ha előbb konzultál velünk, az igényfelméréskor kiderül hogy szükséges-e teljesen egyedi weboldal készítés.

Az  egyedi weboldal készítés előnyei és hátrányai a CMS rendszerekkel szemben:

Előnyök:
- Teljesen egyedi design alakítható ki.
- Teljesen egyedi funkciók, amelyeket nem lehet megoldani a CMS rendszerekben.
- A keresőoptimalizálás a lehető legrészletesebben megoldható, ezáltal jobb helyezés érhető el a keresőkben.

Hátrányok:
- Hosszabb ideig tart az weboldal készítés.
- Ezáltal költségesebb is.
- Alapvetően nincs automatikus SEO lehetőség, azaz a felhasználó által felvitt új tartalom a felhasználó keresőoptimalizálási tudásától függ. Érdemesebb az új tartalmat szakértővel adminisztrálni.

Előnyök ha minket választ: gyakorlatunk van az egyedi weboldalak megtervezésében és elkészítésében is. Van egy olyan szolgáltatásunk, amely hosszú távon nagyon hasznos, sőt megkockáztatom, elengedhetetlen eszköz ahhoz hogy sikeres legyen a leendő weboldala. Ennek az eszköznek "weboldal leírás" a neve. Mit takar ez, és miért olyan fontos hogy azt mondom rá elengedhetetlen? Önnek van egy ötlete, meg tudja mutatni hogy működésben vagy kinézetben mihez hasonlít, és ez rendben is van. Jó esetben részletes elképzelése van a funkciókról és az oldal elrendezésről illetve a design-ról. Azonban egy összetett weboldalnál a programozóknak többre van szükségük. Számos félreértést lehet megleőzni, és sok felesleges munkát, ezáltal pénzt megspórolni azzal ha van egy szükséges részletességű leírás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

kapcsolat-banner

keresooptimalizalas-banner