Weboldal készítés - a kezdetek...

uj-weboldal-keszites
- Weboldalt szeretnék! Mennyibe kerül a weboldal készítés? – tették fel már sokan nekem ezt a kérdést.

- A higgadt válaszom a következő: nagyon sokba! – és már várom is a sztenderd kiakadást

- De hát miért??? Még azt sem tudod, milyen weboldalt szeretnék! – és akkor a forgatókönyv szerinti válaszom:

Bővebben

Webáruház készítés

webaruhaz-keszitesA webáruház készítés során néhány olyan fontos tennivaló bukkan fel, amely a hagyományos weboldalak terén nem kell megoldani.

Ez pedig a termékek fotók és termék leírások elkészítése, illetve a webáruház  termék feltöltése.
Ezek a tennivalók néha nagy erőforrást igényelnek akkor, amikor a megrendelő nem rendelkezik ezekkel, és nekünk kell ezeket elkészíteni. Szerncsére ezeket a feladatokat teljes mértékben meg tudjuk oldani, hiszen rendelkezünk fotó készítési gyakorlattal, és marketing szövegeket is gyakran írunk, ezért ezeket bátran ránk bízhatja. A termék leírások 2 oldalról is nagyon fontosak, hiszen a keresők miatt kulcsszavakat kell tartalmazniuk, illetve a leendő vevőt is meg kell nyernie, hogy rendeljen és vásároljon. Ha Önnek ez "nincs a vérében", vagy egyszerűen nincs ideje ezzel foglalkozni, akkor bátran bizza ránk ezt a feladatot. A termékek fotózásánál lehetőség van az üzlethelyiségben való fotózásra is, vagy modellek igénybevételére ha a termék ezt kívánja, illetve műtermi fotó készítésére is.

A lényeg hogy mindent meg tudunk oldani, hiszen van benne tapasztalatunk. Írja be a keresőbe a "bukósisak" szót és a mi munkánk jön ki az google első helyén (www.bukosisakakcio.hu) Az oldal erősen keresőoptimalizált, és sok linkcsere, illetve linkkatalógusokba történő regisztrációt csináltunk. Így lett ez ilyen eredményes, és nem csak a keresőkben hanem a megrendelések számában is.

Keressen minket, kérdezzen, vagy kérjen árajánlatot webáruház készítés céljából.

kapcsolat-banner

keresooptimalizalas-banner